top of page
RR05_edited_edited.jpg

MITJA MARATÓ rural
reus

21K i 10 K

05-03-2023

"UNA CURSA DIFERENT, PERÒ QUE BEN SEGUR QUE ET SORPRENDRÀ"

Presentació

PRIMERA MITJA MARATÓ RURAL i 10K DE REUS.

De forma conjunta la regidoria de Medi Ambient i la d’Esports, amb Reus Esport i Lleure i amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat organitzen la primera mitja marató de Reus que transcorrerà pels camins municipal de la zona nord -oest de Reus.  

La sortida serà a les 9.30h des del recentment recuperat passeig de la Boca de la Mina, en la plaça Àngels Ollé a l'alçada de les noves instal·lacions adjacents que us donaran la benvinguda.

El recorregut passa entre camps d'olivera, avellaners i marges de pedra seca, vorejant el Institut Pere Mata des del nord i del sud i en bona part  recorrent la canonada del Pantà de Riudecanyes, el quals han mostrat la seva bona predisposició en la cursa.
El recorregut amb una pendent suau al inici, es va enfilant, i arriba al seu punt de més altitud a meitat del recorregut per anar descendent suaument i retornar al punt d'inici al passeig de la Boca de la Mina, des del Parc de les Olors.

A més de la cursa i gràcies a Fotocat els participants podran tenir un record gaudint de les magnífiques fotografies de la jornada que es podran visualitzar,  la setmana posterior en aquesta mateixa web.
 
Esperem que en gaudiu i que serveixi per tal d'apropar una mica més la natura agrícola de la que en podem gaudir cada dia

esport i lleure PNG.png
Regidoria vertical.jpg
ESPORTS_BANDERA.jpg
Logo RELL.jpg

tria la distància

Inscriu-te a la distància que més s'avingui a la teva preparació,

així podràs gaudir d'una bona experiència.

AMB EL SUPORT DE:

DECATHLON REUS.png
Logo Fotocat definitiu.png
Les curses
mitja marató

Rural de Reus

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
contacto

Gracies pel teu missatge, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

Contacto

MITJA MARATÓ rural
REUS  -  21K  i  10K

bottom of page