top of page
WhatsApp Image 2023-03-10 at 07.51_edited.jpg

Informació general

DIA DE LA PROVA: 20 de maig de 2023

CURSA i CAMINADA:  Recorregut: 6000 metres

Horari de sortida Cursa i Caminada:  10:00

 • I després de la cursa i la travessa?
  En acabar la cursa/caminada i la travessa, es programaran diversos actes festius, es farà el lliurament de premis i després finalitzarem la festa amb FIDEUÀ POPULAR pels participants i acompanyants.
 • Hem podre inscriure el mateix dia?
  Si, podràs fer la teva inscripció el mateix dia de la prova, però et demanem que no vinguis a última hora, per tal de no endarrerir la sortida de l'esdeveniment.
 • Es donen premis als guanyadors/ores de la cursa i de la travessa?
  SI, a la cursa es donaran premis als tres primers i primeres classificades, i als primer de cada categoria (masculina i femenina) Categories: Sub23 - Senior - Vet.1 - Vet2 - Mst60 Si, a la cursa es donaran premis als tres primers i primeres classificats/ades de la travessa de 2000 metres Al primer i primera classificada de cada categoria (veure reglament) La travessa popular de 600 metres, no es competitiva i no es donaran premis.
 • On i quan he de recollir el dorsal i el xip?
  · El mateix dia de la prova, des de les 08:30 fins a les 09:50 hores
 • Serveis
  Dorsal personalitzat amb imperdibles Circuits senyalitzats Cronometratge Temps online Fotografies online Avituallament en ruta (cursa i caminada) Avituallament d’arribada Servei guarda-roba Assistència en ruta Punt mèdic Dutxes i lavabos Pàrquing turismes Pàrquing autocaravanes i furgonetes

RECORREGUT  

bottom of page