top of page
Ekiden_2T GIF NEGATIU mitja.gif

HALF MARATHON

Ekiden REUS, una modalitat atlètica centenària arribada des de Japó

 

El terme japonès EKIDEN combina els conceptes de “Estació” (駅) i “Transmetre” (伝). Neix a Japó en 1917 i es va dur a terme durant tres dies entre l'antiga capital de Kyoto i la moderna capital de Tòquio, sobre una distància de 514 km, per celebrar l'aniversari del trasllat de la capital a Tòquio.

 

Altres fonts apunten al fet que el seu origen es deu a la commemoració de el “Pony Express”, correu a cavall en el qual diversos genets cobrien la distància que separa Kyoto de Tòquio en una carrera pedestre per relleus.


La Marató Ekiden conserva la idea original d'aquella carrera japonesa de principis del segle passat, ja que és una prova en la qual participen diversos rellevistes, però en la qual els 514 quilòmetres originals entre l'antiga i actual capitals nipones han disminuït fins a cobrir exactament la distància de Filípides.

Ja està en marxa la tercera edició de la EKIDEN - MITJA MARATÓ REUS

Reus  acollirà  el pròxim 12 de juny, la tercera edició de la prova EKIDEN, aquesta edició es correrà en la modalitat de MITJA MARATÓ, per relleus i equips composts per 4 atletes. Aquesta modalitat, l’EKIDEN d'origen japonès, consisteix a completar la distància dels 21097 metres em 4 relleus de 5.274 metres.

MITJA MARATÓ

tretze.png
Ekiden_2T GIF NEGATIU mitja.gif

12 JUNY 2022

09:30 hores - Pavelló Olímpic de Reus - Carrer Mallorca

Que és el Ekiden

RECORREGUT

La cursa es realitzarà dins d'un circuit de 1320 metres, en el que cada component haurà de fer 4 voltes per complimentar el seu recorregut, el circuit estarà totalment senyalitzat i tancat a la circulació de vehicles, amb sortida i arribada al Carrer Mallorca - Pavelló Olímpic, i transcorre pels carrers adjacents del Pavelló Olímpic. La sortida de la prova es farà a les 09:30 hores

recorregut

ESPÒNSORS

esponsors
Ekiden_2T GIF NEGATIU mitja.gif

MITJA MARATÓ

12 JUNY 2022

CONTACTEU 

PER QUELSVOL DUBTE CONTACTEU AMB NOSALTRES

Hem rebut correctament el teu missatge, tan aviat com puguem et donaren resposta.

Contacte
bottom of page