10 Novembre 2019

CURSARROCA

CURSA i CAMINADA DE MUNTANYA

Amics i amigues!!!

La CURSARROCA, ja torna a estar a tocar. El pròxim dia 10 de novembre es donarà el tret de sortida de la 9a edició. Gràcies a tots els participants i col·laboradors d'aquesta activitat esportiva i social hem arribat als nou anys, Esperem que aquest any ens acompanyeu una altra vegada.

Ja podeu fer la vostra inscripció.

Com en les edicions anteriors la prova constarà de cursa de muntanya i caminada de muntanya.

El circuit de la cursa és de 14500 metres. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11300 metres amb 358 metres de desnivell positiu. Gaudireu d'un paisatge entre bosc molt agradable,  igual que les últimes edicions ès un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Com cada any tots els participants tindran en acabar l'obsequi de la Cursarroca, una bossa gymsac i samarreta commemorativa, així com un molt merescut entrepà de botifarra, També farem un sorteig de regals entre tots els participants, obsequis lliurats pels nostres col·laboradors i patrocinadors, als quals aprofitem per donar les gràcies, ja que son part molt important per poder tirar endavant la Cursarroca així com agrair el suport donat per l'ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Visiteu la pàgina Info Cursa i la d'inscripcions, allí trobareu tota la informació de la cursa i de com i on realitzat la vostra inscripció.

Ja ho sabeu, marqueu al vostre calendari aquesta data 10 de novembre de 2019, no espereu a última hora a fer la vostra inscripció.

US ESPEREM A LA CURSARROCA, us esperem a SANT MARTÍ SARROCA, no hi podeu faltar.


 

inscripcions

tancades

Els nostres patrocinadors i col-laboradors:

CURSARROCA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now