top of page
cartell crematurrons 2024 logo web.jpg

NOU RECORREGUT

Amb motiu de les obres de millora d'un tram Passeig Marítim i el Passeig Mediterrani, en aquesta edició la cursa CREMATORRONS tindrà un nou circuit.


El recorregut és de 5 quilòmetres, els corredors de 5 quilòmetres faran una volta els corredors de la cursa de 10K faran dues voltes per completar la seva distància.


La sortida i arribada de la cursa estarà situada a la zona del Mirador de Platja Cristall (pèrgola).

Descripció del nou traçat:

Sortida des del Passeig Marítim (Zona Mirador Platja Cristall) en direcció a l'Hospitalet fina al final de passeig, on ens incorporarem en un anar i tornar al Carrer Ponent, tornarem pel passeig també fins al final en direcció a Cambrils, havent passat per la zona d'arribada. Pujarem pel Carrer D fins a trobar l'avinguda Costa Daurada, que seguirem fins a trobar l'avinguda Barcelona (antiga nacional N-340), girarem a la dreta direcció Cambrils fins a arribar a la Plaça Tarragona, en aquest punt farem un gir de 180° per desfer el camí recorregut fins a trobar la baixada a la Platja Cristall, una vegada al Passeig Marítim els corredors de 5K giraran a l'esquerra per arribar a Meta i els de 10K faran la segona volta.

bottom of page