top of page
4.png

CHALLENGE LOW COST
TRETZESPORTS

running low cost.jpg
logo low cost.png

El Challenge Low Cost, són tota una sèrie de curses d'asfalt, de Trail i també caminades on el denominador comú sigui la gratuïtat o el baix preu de la inscripció, i donar-li un valor afegit creant una classificació final.

CHALLENGE LOW COST by Tretzesports

 • Que es la Challenge Low Cost?
  El Challenge Low Cost, són tota una sèrie de curses d'asfalt, de Trail i també caminades on el denominador comú sigui la gratuïtat o el baix preu de la inscripció, i donar-li un valor afegit creant una classificació final.
 • Quines curses poden formar part de la Challenge Low Cost?
  Totes les curses que vulguin ésser incloses en aquesta competició, hauran de complir un únic requisit, que és el preu de la inscripció. Aquest preu en cap cas podrà ser superior als 6 euros. (despeses de gestió no incloses) Amb aquest preu, l’organitzador haurà d’oferir als participants, els serveis bàsics d’una cursa, dorsal, resultats, avituallaments en cursa si escau, segons la distància, avituallament a l’arribada, assegurança, premis i serveis mèdics d’emergència. L’organitzador podrà oferir complements, que el participant podrà adquirir mitjançant el pagament d’una tarifa extraordinària (exemple: samarreta-esmorzar-dinar, assegurances extraordinàries, etc.), que el participant en cap cas estarà obligat a adquirir.
 • Modalitats i distàncies
  Seran puntuables pel Challenge Low Cost, les curses d’asfalt i Trail limitades a 10 quilòmetres en curses d’asfalt (incloses totes les distàncies intermèdies) i a 12 quilòmetres aproximadament les curses de Trail. Les caminades estaran incloses dins del programa LOW COST, però no puntuaran pel Challenge.
 • La Challenge te un calendari tancat?
  No, el calendari estarà obert durant tot l’any 2024 i si podran afegir tantes curses com ho desitgin, sempre que compleixin el reglament. Això vol dir que es podran incorporar curses durant tot, per això hem preparat un sistema de puntuació especial per aquesta competició.
 • Les curses gratuïtes, es poden incorporar al calendari?
  Si, les curses gratuïtes estan incloses, ja que compleixin totalment amb el requisit que es demana.
 • Quins requisits es necessiten per poder tenir una cursa inclosa al Challenge Low Cost?
  1.- Complir amb els requisits tècnics en quan a distancies. 2.- Complir amb el requisit de la limitació del preu de inscripció. 3.- Que Tretzesports, sigui l’organitzador tècnic de la cursa.
 • Soc atleta i vull participar en el Challenge Low Cost!
  Cap problema, pel sols fet de fer la teva inscripció a qualsevol de les curses, et donarem d’alta i començaràs a sumar punts.
 • Quantes curses he de fer per poder optar al Challenge?
  Per l’edició 2024, es demanarà haver puntuat en un mínim de 6 proves per poder optar a la classificació final (veure el reglament)
 • Vull organitzar una cursa i m'agradaria entrar al Challenge Low Cost
  Posat en contacte amb Tretzesports, i et farem arribar el plec de condicions. Envia un mail a info@tretzesports.com
reglament

Reglament Challenge  Low Cost 2024

Feu clic aquí per veure el reglament

Contact
bottom of page