top of page
lacanonja_2019

Cursa 10 K - 5 K

CAMINADA POPULAR

LA CANONJA

26 de juny a les 9.00 hores

SOLIDÀRIA

Benvolguts amics

El 26 de juny, tornem.......

Ens plau presentar-vos la novena edició de la "Cursa 10 K La Canonja" que se celebrarà el pròxim 26 de juny. Una edició que, des del Club Excursionista La Canonja, volem seguir potenciant i posant en valor, com a resposta a l'entusiasme mostrat en les edicions anteriors per participants i col·laboradors.
Aquest any, igual que en l'anterior edició, esdevindrà una cursa solidària en favor del tractament i suport dels malalts de càncer infantil, per la qual cosa esperem una extraordinària repercussió social a la nostra vila.
Des de el  Club Excursionista La Canonja, volem continuar donant exclusivitat a la cursa, mantenint el recorregut pel centre del poble, amb l'objectiu de potenciar-la i fer-la més visible, per continuar creixent i fer d'aquesta, una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.
La cursa mantindrà l'essència que l'ha fet popular en les últimes edicions i, en aquesta, voldríem tenir més participació tant de corredors, de caminants i d'entitats patrocinadores i col·laboradores, pel caràcter solidari que té la nostra cursa.
És per això que amb aquesta presentació us volem demanar la vostra col·laboració participant en aquest esdeveniment esportiu i solidari.
Us esperem el pròxim dia 26 a La Canonja, l'ocasió s'ho val.

Club Excursionista La Canonja

logo clariant.jpg
bic grafic.jpg
logo bar coronado.jpg
logo borges.jpg
covestro.gif
logo-tuga-wear.png
GENERAL OPTICA.jpg
la conreria scaladei.jpg
celler menescal.webp
bottom of page