inscripcions

instruccions

Podràs fer la teva inscripció on-line o de forma presencial als lloc indicats fins el dimecres 1 de maig a les 15.00 hores.

La  cursa esta limitada a 2500 participants. L'organització podrà augmentar el número de participants senpre que ho consideri oportú.


Totes les inscripcions realitzades fins del dia 29 d'abril, tindran el dorsal personalitzat.

Una vegada sàpigues si participaràs sola o acompanyada, fes clic a l'enllaç corresponent en funció de la categoria en la qual vulguis participar.

Fixa't i selecciona bé la categoria i introdueix totes les dades necessàries per finalitzar correctament el procediment d'inscripció. Tria correctament la talla de la samarreta.

Confirmada la inscripció rebràs un correu electrònic amb el comprovant. El dia que vinguis a recollir el teu dorsal, el xip, la samarreta, hauràs de presentar-lo junt amb el DNI. 

Donatiu/inscripció

El preu de inscripció/donatiu per la cursa de la dona es de 10 euros per participant.

L'organització destinará 5 euros de cada inscripció a la Fundació LLiga per a la Investigació i Prevencíó del Càncer -FUNCA.

Si ho desitgeu també podeu fer un donatiu extra que l'organització lliurarà directament a la FUNCA.

Una vegada tancada la cursa i liquidades totes les despeses organitzatives, si queda un saldo positiu, aquest es lliurarà a FUNCA.

INDIVIDUAL

INSCRIPCIÓ

2 AMIGUES

INSCRIPCIÓ

MARE / FILLA

INSCRIPCIÓ

CURSES INFANTILS

Si tens menys de 10 anys el dia de la cursa i vols participat.

Ho pots fer a les curses infantils. (nens i nenes)
inscripció gratuïta

Recomanem mireu les mides de la samarreta abans de fer la vostra inscripció.

No es faran canvis de la talla demanada.

Incripcions presencials - OBERTES A PARTIR DEL DIA .... 

Obertes fins el dia 2 de maig a les 15.00 hores

Pots fer la teva inscripció presencial als següents llocs:

            ESPORTS ARMOBAL  -  RECUPERA'T   -  REUS DEPORTIU  - CLUB TENNIS MONTEROLS                        C.N. REUS PLOMS  - CURVES  -  BODY VIU - CHOIS SPORT 

ANYTIMEFITNNES- ESCOLA AURA- VIATGES ALEMANY

PAVELLÓ OLIMPIC    

RECUPERA'T regalarà una sessió de pressoteràpia valorada en 10.-euros a totes aquelles participants que vinguin presencialment al Recupera't a fer la inscripció.

el dorsal i el xip

El dorsal cal portar-lo visible a la part de davant del cos amb imperdibles, no es pot posar a l'esquena, a la butxaca o a la motxilla ni per sota d'una samarreta o jaqueta, encara que faci fred. 

Com a tota bona cursa, les participants gaudiran d'un xip que permetrà conèixer a cada corredora, ja participi individualment o en un equip, la seva classificació i el temps que ha emprat per acabar el recorregut.

Junt amb el dorsal i enganxat amb ell, et donarem un xip, que no has pots doblegar ni manipular. Si no el portes col·locat de forma correcte, no hi haurà temps ni classificació.

El xip nomes es vàlid per aquesta cursa, si vols el pots retornar desprès de la cursa per motius mediambientals

00230 CURSA DONA.jpg

2020 Reus Esport i LLeure - Tretzesports

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now