• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

7a CURSA de la DONA de REUS

  • Facebook Social Icon

Ja en són set!

 

 

La Cursa de la Dona de Reus arriba enguany a la setena edició. És, sens dubte, una gran fita que hem aconseguit entre totes i tots, consolidant edició rere edició el que avui ja és un esdeveniment esportiu i solidari de referència al territori.

El repte d’aquest 2019 és tornar a superar el nombre de persones inscrites, un repte que des de la Regidoria d’Esports i la societat municipal Reus Esport i Lleure assumim en col·laboració amb Tretzesports i la llarga llista de patrocinadors, col·laboradors i voluntaris i voluntàries. Un repte que respon a l’objectiu conjunt de fer que la nostra contribució solidària a la lluita contra el càncer sigui encara més important.

Amb la il·lusió de fer possible aquesta nova fita, us presentem tots els detalls de la cursa que tindrà lloc el 5 de maig al voltant d’un circuit urbà de 4,4 km, amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat. Un any més, hi haurà una cursa preliminar adreçada als infants i espais d’animació a la plaça de la Llibertat i en altres punts del recorregut. Tots els beneficis que s’obtinguin es destinaran a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA), grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Per tot plegat, us animo a participar en aquesta setena edició d’un esdeveniment esportiu i solidari que té les dones com a protagonistes però que és obert a tothom, ja sigui participant-hi o fent efectiva la vostra col·laboració en l’equip de voluntaris i voluntàries.

Ens trobem el 5 de maig per aplaudir el vostre esforç i la vostra solidaritat i tornar a omplir la ciutat d’esport i salut.

 

Jordi Cervera

Regidor d’Esports  

Patrocinadors principals

2019 Reus Esport i LLeure - Tretzesports

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now