• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
Cursa de la dona web.jpg

Aquesta edició la Cursa de la Dona de Reus es farà respectant les condicions de confinament o de normes de distanciament social vigents el dia de la cursa el 17 de maig del 2020. Per tant serà una cursa a casa o en aquells espais, supòsits o condicions acceptades per les autoritats sanitàries. Volem que durant el dia , les participants acumulin un mínim de 30 minuts d'exercici físic.
La inscripció és de 10 € i inclou samarreta commemorativa de la 8a Cursa de la Dona de Reus@casa. Us l'enviarem al vostre domicili, juntament amb el vostre dorsal, perquè podeu utilitzar-la el dia de la cursa.
Les samarretes i dorsals us les portarem a la direcció que indiqueu a la inscripció. Us animem a que quan les rebeu, i sobretot el dia de la Cursa, fer fotografies i que les compartiu a les xarxes socials, etiquetant a @reusesport i @tretzesports amb el hashtag #CursaDonaReus.

Amb Canal Reus TV estem preparant un programa especial del qual ja us donarem més detalls i us demanarem la vostra col·laboració.
Recordeu que és una prova destinada exclusivament per a les dones, per mantenir l'esperit, la tradició i l'opinió majoritària de les participants.

Cursa Solidària

 Aquesta 8a edició de la Cursa de la Dona de Reus manté l'objectiu solidari en què els beneficis íntegres que s'obtinguin es destinaran a la lluita contra el càncer. El benefici de la recaptació es destinarà al Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer (SEPC) de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que a finals del 2019 va assumir tota l'activitat que portava a terme la Fundació per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA), un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l'activitat física entre les dones.

logo sepc.png

Patrocinadors principals

LOGOTIPO_FRUSELVA_19_colors_1.png
logo activat.jpg
05_RECUPERAT.png
Anytime-Fitness-1-1024x372.jpg
logo_alemany_negatiu.jpg
segurnou.jpg
salting reus.png
logos cursa dona 2020 colaboradors.jpg

INSCRIPCIONS TANCADES