• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
sensetitol.jpg

CURSA DE LES DONES

REUS

La Cursa de les Dones de Reus ha esdevingut l'activitat esportiva i solidària més multitudinària, de les organitzades a la ciutat, superant les 2.000 participants tant en l'edició presencial com de 2019 com la de l'any passat en una situació de semi-confinament per la COVID.

​L'edició del 2021 que aspira a fer-se amb la major normalitat possible es farà el dia 3 d'octubre. Les inscripcions s'iniciaran en data a determinar un cop es decideixi el format d'aquesta edició. La Cursa mantindrà la condició solidària amb la recaptació de diners per la lluita contra el càncer, en aquest cop donant suport a la Lliga Contra el Càncer.

VOLS FER UN TEST D'AVALUACIÓ DE LA TEVA CONDICIÓ FÍSICA?

 

 

 

Totes aquelles dones que a partir de 16 anys vulguin conèixer i avaluar la seva condició física mitjançant un recull de dades inicials, paràmetres físics i un test estandarditzat dissenyat per la Unitat de Medicina de l'Esport de Reus, podran realitzar-lo de manera gratuïta entre el 15 de juny i el 15 de juliol (de dilluns a divendres) amb inscripció prèvia.

 

Aquest test permet establir el perfil de condició física de les participants, a partir del qual es podran oferir pautes d'entrenament generals.

VOLS PREPARAR-TE PER LA CURSA DE LES DONES 2021

Per si voleu començar a entrenar per la Cursa de les Dones d'aquest any, ús passem unes pautes d'entrenament amb diferents nivells.

M2.3.png
logo lliga contra el càncer.jpg

PATROCINADORS PRINCIPALS: