top of page
trailrunningtretze.jpg

10 K - 5 K - caminada i curses infantils

Cursa de Maig

Llorenç del Penedès

1de maig a  les 9.00 hores

Benvolguts amics

Sota l'organització de la "La Cumprativa", amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès i amb el suport tècnic de Tretzesports, ens plau presentar-vos l'onzena edició de la "Cursa de Maig" de Llorenç del Penedès que aquest any retornarà a la seva data habitual i es farà el pròxim dia 1 de maig.
Aquest any, igual que en les anteriors edicions, la Cursa de Maig tindrà tres modalitats, una cursa de 10 Kilòmetres pels corredors, una caminada de 9 quilometres, i la cursa de 5 Kilòmetres perquè hi puguin participar els menys iniciats en el món del running, una bona distancia per començar. També i estaran incloses dins del programa de la Cursa de Maig 2022 les curses infantils que és faran una vegada acabades les curses de 10 i 5 quilòmetres.
En aquesta edició repetirem el format de circuit de l'any passat, amb l'objectiu d'oferir un recorregut més atractiu i més entretingut d'una sola volta així aprofitarem per donar a conèixer els camins que envolten el nostre poble, volem continuar creixent i fer d'aquesta cursa una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.

És per això que amb aquesta presentació us volem demanar la vostra col·laboració participant en aquest esdeveniment lúdic i esportiu.
Us esperem el pròxim dia 1 a Llorenç del Penedès, l'ocasió s'ho val.

La Cumprativa

INSCRIPCIONS TANCADES

logo 1 cursa maig.jpg
logo 2 cursa maig.jpg
bottom of page