10 K - 5 K i caminada popular 10K

Cursa de Maig

Llorenç del Penedès

3 de maig a  les 9.30 hores

NOVETAT: Aquest any CAMINADA POPULAR 10K

Benvolguts amics
Sota l'organització de la Societat Cultural La Cumprativa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès i amb el suport tècnic de Tretzesports, ens plau presentar-vos la desena edició de la "Cursa de Maig" de Llorenç del Penedès que aquest any retornarà a la seva data habitual i es farà el pròxim dia 3 de maig.
Com a novetat mes important per aquesta edició es la incorporació de la caminada popular al circuit de 10K, d'aquesta manera volem obrir el ventall a la participació de la gent que només vulgui sortir a caminar una estona. La caminada no serà competitiva.
Aquest any, igual que en les anteriors edicions, la Cursa de Maig tindrà dues modalitats, una cursa de 10 Kilòmetres pels corredors mes preparats i un altre de 5 Kilòmetres perquè hi puguin participar els menys iniciats en el món del running, una bona distancia per iniciar-se.
En aquesta edició repetirem el format de circuit de l'any passat, amb l'objectiu d'oferir un recorregut més atractiu i més entretingut d'una sola volta així aprofitarem per donar a conèixer els camins que envolten el nostre poble, volem continuar creixent i fer d'aquesta cursa una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.


És per això que amb aquesta presentació us volem demanar la vostra col·laboració participant en aquest esdeveniment lúdic i esportiu.
Us esperem el pròxim dia 3 a Llorenç del Penedès, l'ocasió s'ho val.

La Cumprativa

by Tretzesports_2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now