by Tretzesports_2019

10 K - 5 K

Cursa   de maig

Llorenç del Penedès

2 de juny a  les 9.30 hores

Benvolguts amics

Sota l'organització de la Societat Cultural La Cumprativa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès i amb el suport tècnic de Tretzesports, ens plau presentar-vos la novena edició de la "Cursa de Maig" de Llorenç del Penedès que aquest any per circumstàncies especials es farà el pròxim dia 2 de juny.

Aquest any, igual que en les anteriors edicions, la Cursa de Maig tindrà dues modalitats, una cursa de 10 Kilòmetres pels corredors mes 'preparats i un altre de 5 Kilòmetres perquè hi puguin participar els menys iniciats en el món del running, una bona distancia per iniciar-se.
Com a novetat més important, aquest any estrenen recorreguts per les dues proves, amb l'objectiu d'oferir un recorregut més atractiu i més entretingut d'una sola volta així aprofitarem per donar a conèixer els camins que envolten el nostre poble, volem continuar creixent i fer d'aquesta cursa una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.
És per això que amb aquesta presentació us volem demanar la vostra col·laboració participant en aquest esdeveniment lúdic i esportiu.
Us esperem el pròxim dia 2 a Llorenç del Penedès, l'ocasió s'ho val


La Cumprativa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now