runinng trail.jpg

10 K - 5 K i curses infantils

Cursa de Maig

Llorenç del Penedès

2 de maig a  les 9.30 hores

Benvolguts amics


Sota l'organització de la "La Cumprativa", amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès i amb el suport tècnic de Tretzesports, ens plau presentar-vos la desena edició de la "Cursa de Maig" de Llorenç del Penedès que aquest any retornarà a la seva data habitual i es farà el pròxim dia 2 de maig.
Aquest any, igual que en les anteriors edicions, la Cursa de Maig tindrà dues modalitats, una cursa de 10 Kilòmetres pels corredors mes preparats i un altre de 5 Kilòmetres perquè hi puguin participar els menys iniciats en el món del running, una bona distancia per iniciar-se.
En aquesta edició repetirem el format de circuit de l'any passat, amb l'objectiu d'oferir un recorregut més atractiu i més entretingut d'una sola volta així aprofitarem per donar a conèixer els camins que envolten el nostre poble, volem continuar creixent i fer d'aquesta cursa una de les activitats esportives més emblemàtiques de la nostra vila.


És per això que amb aquesta presentació us volem demanar la vostra col·laboració participant en aquest esdeveniment lúdic i esportiu.
Us esperem el pròxim dia 2 a Llorenç del Penedès, l'ocasió s'ho val.

 

Si vols participar i el teu no és córrer, pots participar en la cursa de 5K en la modalitat "Caminada".

La Cumprativa

           INFORMACIÓ

La cursa es disputarà sota tots els controls de seguretat establerts, per les autoritats, en el dia de la cursa en referència a la Covid-19.
Si no es pot disputar la cursa en les dates previstes a causa de les restriccions imposades per la situació epidemiològica de la zona, la prova es disputarà un cop s'aixequin aquestes restriccions traslladant totes les inscripcions a la nova data.
En el cas de tenir que anul·lar definitivament la cursa, l'organització retornarà el 100% de les inscripcions.

informacion-tursitica.png
logo 1 cursa maig.jpg
logo 2 cursa maig.jpg