clandestines.jpg

REGLAMENT

1. Per poder participar en el Challenge Clandestines Run Trail, no cal fer cap mena d'inscripció, pel sols fet fer la inscripció a una cursa, es considerarà inscrit al participant.


2. L'únic requisit que és obligatori és que a l'hora de fer la inscripció es posi correctament el número del DNI, que serà on s'assignaran els punts de cadascuna de les proves en què participi. (El fet de no inscriure's amb el DNI de forma correcta, elimina la possibilitat d'acumular punts)


3. El Challenge Clandestines començarà la setmana de l'1 al 7 de març i es donarà per finalitza't o bé en el moment de poder tornar a fer curses en el format "normal" o el dia 31 de desembre de 2021.


4. Hi haurà diferents premis pels guanyadors tant de la general masculina, femenina o de categories.


5. Dins dels tres formats de cursa, si tries participar amb l'APP o rellotge intel·ligent, podràs fer el recorregut tantes vegades com vulguis, només et serà compatibilitzat el millor recorregut.


6. Els participants en el format presencial, podran entrenar amb l'APP el recorregut, però el seu temps no es registrarà. Només es comptabilitzarà el temps realitzat el dia de la prova oficial.


PUNTUACIÓ i PREMIS:


1. Puntuaran totes les proves incloses al calendari oficial del Challenge


2. Sistema de puntuació: L'algorisme que s'aplica és: (temps primer corredor / temps corredor) * 100


3. Totes les proves puntuen 100 punts


4. Tindran trofeu els tres primers classificats de la general, homes i dones i pel primer classificat/classificada de cadascuna de les categories indicades. En cas d'empat guanyarà el participant que hagi fet més curses durant l'any.


5. Per optar als premis s'haurà de participar en un mínim de 6 proves.


6. Els premis o obsequis en cap cas podran ser acumulatius. (Per la classificació per categories s'exclouran els premiats a la general).

CATEGORIES


Des de l'any 2002 al 2021 ambdós inclosos Categoria M Sub-20 - F Sub-20
Des de l'any 1987 al 2001 ambdós inclosos Categoria M-Abs - F Abs
Des de l'any 1982 al 1986 ambdós inclosos Categoria M35 - F35
Des de l'any 1977 al 1981 ambdós inclosos Categoria M40 - F40
Des de l'any 1972 al 1976 ambdós inclosos Categoria M45 - F45
Des de l'any 1967 al 1971 ambdós inclosos Categoria M50 - F50
Des de l'any 1962 al 1966 ambdós inclosos Categoria M55 - F55
Des de l'any 1957 al 1961 ambdós inclosos Categoria M60 - F60
Des de l'any 1921 al 1956 ambdós inclosos Categoria M65 - F65


L'APP RUN LIVE 13_5


1. Per poder participar en el Challenge us heu de descarregar l'APP RUN LIVE 13_5


2. Una vegada inscrits, podreu accedir a la cursa on hàgiu fet la vostra inscripció i activar-la amb les dades que us demanarà.


3. Cal activar correctament l'APP RUN i donar tots els permisos que demana per tal que el seu funcionament sigui el correcte i faci un seguiment de la vostra participació.


4. En tot moment s'hauran de seguir les instruccions específiques de la competició, no seguir el recorregut establert, no fer servir correctament l'APP, no enviar correctament el GPX en el cas de fer servir el vostre rellotge intel·ligent, seran motius per la desqualificació de la prova.


5. Les classificacions després de cada cap de setmana es publicaran a aquest web els dilluns abans de les 12 de la nit. Les reclamacions de punts de les curses només s'acceptaran fins set dies després de cada cursa.

RECLAMACIONS, DRETS I OBLIGACIONS


1. Podeu fer reclamacions o consultes a info@tretzesports.com


2. Reclamacions per errors de càlculs: info@tretzesports.com, cal indicar el vostre nom i cognoms, prova i error que vulgueu que es revisi.


3. La participació en el Challenge significa que consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades en aquest reglament. No es faran servir per cap altra finalitat.


4. Per demanar la baixa del Challenge només caldrà enviar un mail a info@tretzesports.com. La baixa es farà efectiva a la jornada següent.


5. La participació en el Challenge i a les diferents proves que el componen, es fa de forma voluntària, el fet de tramitar la inscripció significa la total acceptació d'aquest reglament.