CHALLENGE

CLANDESTINES RUN TRAIL

ckandestines challenges.png

Supera el repte

Tretzesports us convida a participar a la Challenge "Clandestines" Run-Trail

En temps de pandèmia i mentre no es puguin fer curses en format tradicional, Tretzesports us proposa participar a la Challenge Clandestines Run-Trail.

El challenge "Clandestines" constarà d'una sèrie de proves que es faran mentre tinguem les restriccions per la COVID-19, i no es puguin fer curses amb normalitat.

Aquestes proves es faran en diferents llocs, els quals s'aniran comunicant a mesura que estiguin confirmades. Les curses seran de diferents modalitats i distancies, curses de muntanya, per camins mixtes amb poc desnivell (similar a curses d'asfalt) o contra rellotges amb desnivell.

​Malgrat que les curses es puguin considerar com semi virtuals, nosaltres les anomenem "hibrides", ja que aquestes proves, sempre tindran un recorregut específic i obligatori a realitzar pels participants. O sigui, no seran recorreguts lliures.

 

Perquè les anomenem curses “hibrides”

Les curses del challenge es diuen híbrides perquè es permet fer-les en tres formats.

1. Seguint el recorregut establert per l'organització, mitjançant l'APP RUN LIVE 13_5, podreu fer el recorregut tantes vegades com vulgueu i comptarà la vostra millor marca. (cal portar el vostre telèfon intel·ligent al damunt amb l'APP connectada.

2. Podeu seguir el recorregut establert per l'organització, mitjançant el vostre rellotge i en finalitzar pujar un arxiu GPX a l'adreça web que us donarem i el resultat que pugeu una vegada verificat per l'aplicació sortirà automàticament a la classificació de l'APP

3. Participar en directe a la cursa, amb dorsal i xip, amb sortides d'un màxim de sis participants.

El dia indicat com l'oficial de la cursa, el circuit estarà senyalitzat, amb controls de sortida, de pas i meta.

Podreu arribar a la sortida del recorregut des d'una hora indicada fins al tancament de la sortida, abans haureu recollit el vostre dorsal a un establiment comercial col·laborador que ús indicarem prèviament, això és el més aproximat a una cursa real, de les que ens agradaria fer a tots.

​4. Si participes en el format presencial, amb dorsal i xip, guarda el teu dorsal, et servirà per a totes les altres curses. Si l'extravies o es xafa te'n donarem un de nou.

Que cal fer per poder participar en el challenge "Clandestines Run Trail"


Per poder participar en el challenge no has de fer res en especial, només tramitar correctament la teva inscripció a les proves que vulguis fer.

Es recomana  la lectura del Reglament 

El Challenge Clandestines Run Trail, es una competició oberta a tothom, i de lliure participació. No es demana cap altre requisit que fer la inscripció per alguna de les proves.


Qui pot organitzar proves del Challenge?


Qualsevol entitat o persona que vulgui organitzar una prova que s'adapti a les condicions d'aquesta competició, ho podrà sol·licitar a Tretzesports, i si compleix els requisits, s'inclourà al calendari.


Quina durada tindrà el Challenge?


El Challenge Clandestines Run Trail, es farà durant aquest any 2021, mentre durin les restriccions imposades per la COVID-19.


Si en qualsevol moment de l'any, es poden començar a fer curses en el format normal, es donarà per acabada aquesta competició i es proclamaran els guanyadors i guanyadores, Si no es poden aixecar les restriccions actuals, El challenge es donarà per finalitzat el dia 31 de desembre de 2021.