ANONYMUS3.jpg

CLANDESTINES

RUN TRAIL

interrogante-negro.png

QUE SON

LES CLANDESTINES

RUN TRAIL

ubicacionPNG.png
Info.png

ON ES FARAN 

LES CURSES

INFORMACIÓ

DE LES CURSES

CHALLENGE

"CLANDESTINES"

 

Que son les Clandestines Run Trail "hibrides"

El challenge "Clandestines" consta d'una sèrie de proves que es faran mentre tinguem les restriccions per la COVID-19, i no es puguin fer curses amb normalitat.


Aquestes proves es faran en diferents llocs, els quals s'aniran comunicant a mesura que estiguin confirmades. Les curses seran de diferents modalitats i distancies, curses de muntanya, per camins mixtes amb poc desnivell (similar a curses d'asfalt) o contra rellotges amb desnivell.

Malgrat que les curses es puguin considerar com semi virtuals, nosaltres les anomenem "hibrides", ja que aquestes proves, sempre tindran un recorregut específic i obligatori a realitzar pels participants. O sigui, no seran recorreguts lliures.

Que vol dir curses "hibrides"

Les curses del challenge es diuen híbrides perquè es permet fer-les en tres formats.


1. Seguint el recorregut establert per l'organització, mitjançant l'APP RUN LIVE 13_5, podreu fer el recorregut tantes vegades com vulgueu i comptarà la vostra millor marca. (cal portar el vostre telèfon intel·ligent al damunt amb l'APP connectada.


2. Podeu seguir el recorregut establert per l'organització, mitjançant el vostre rellotge i en finalitzar pujar un arxiu GPX a l'adreça web que us donarem i el resultat que pugeu una vegada verificat per l'aplicació sortirà automàticament a la classificació de l'APP


3. Participar en directe a la cursa, amb dorsal i xip, amb sortides d'un màxim de sis participants. El dia indicat com l'oficial de la cursa, el circuit estarà senyalitzat, amb controls de sortida, de pas i meta.
Podreu arribar a la sortida del recorregut des d'una hora indicada fins al tancament de la sortida, abans haureu recollit el vostre dorsal a un establiment comercial col·laborador que ús indicarem prèviament, això és el més aproximat a una cursa real, de les que ens agradaria fer a tots.

4. Si participes en el format presencial, amb dorsal i xip, guarda el teu dorsal, et servirà per a totes les altres curses. Si l'extravies o es xafa te'n donarem un de nou.

On és faran els curses?

 

Les curses tindran diferents localitzacions que s'aniran adaptant a la situació del moment pel que fa a la pandèmia i a les recomanacions o prohibicions existents.

En principi les primeres curses programades seran de caràcter local i comarcal, si es pot sortir de la nostra localitat. A mesura que els desplaçaments es vagin autoritzant anirem obrint altres localitzacions.

El preu de la inscripció

El preu de la inscripció per totes les proves de les Clandestines Run Trail, serà de 5 euros, indiferentment de la modalitat que trieu, sigui amb l'APP o presencial.

Descarrega aquí l'APP Run Live 13_5

play store.jpg
app store.jpg

Per qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

info@tretzesports.com

 

Tel: 607 22 61 05

Tretze blanc i negre.jpg

Gràcies pel teu missatge, et donarem resposta tan aviat com ens sigui possible