Mesures COVID19

Arbolí Trail segueix un estricte protocol d'actuació, davant l'amenaça de la Covid19, per poder gaudir d'una prova segura i responsable.

·  L'aforament és limitat.

·  Només s'acceptaran inscripcions telemàtiques mitjançant la web de la cursa

·  El dia de la prova no és faran inscripcions presencials.

·  Els participants tindran assignat un horari per poder recollir el dorsal.

·  Els participants tindran assignada una hora de sortida, les sortides són esglaonades en diferents grups.

· Tots els participants i assistents hauran de fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Després de la sortida, els participants es podran retirar la mascareta, però l'hauran de portar a sobre per utilitzar-la en les zones d'avituallament i se l'hauran de posar de nou un cop travessin la línia d'arribada.

·  Tots els participants i assistents hauran de respectar la distància de seguretat.

·  Quedarà totalment prohibit quedar-se a les zones d'arribada un cop el participant s'hagi recuperat i avituallat.

·  L'accés al públic a la recollida de dorsals i a la zona de sortida i arribada està prohibit i restringit. Qui vulgui veure les sortides i arribades, l'única opció serà fer-ho allunyant-se uns metres d'aquesta zona o seguir la cursa al llarg del recorregut.

·  L'organització enviarà un mail a cada participant, tres dies abans de la prova amb l'horari de recollir el dorsal i l'hora de sortida que se li ha assignat.

· Per poder accedir a la zona de recollida de dorsals i de sortida de la prova, s'haurà de passar obligatòriament pel control de temperatura i lliurar en el mateix control la DECLARACIÓ RESPONSABLE DE SALUD, també s'hauran d'acceptar obligatòriament les condicions incloses en el formulari d'inscripció

·  Aquest protocol és d'estricte compliment